Zpět na události

Na 11.9. jsme pro vás na zámku v Horní Libchavě připravili speciální program! Čeká nás beseda o svobodném vzdělávání, na kterou se nemusíte bát vzít si s sebou děti, protože i pro ně jsme připravili doprovodný program, pokud by je beseda nebavila.

15:00 otevření areálu a začátek doprovodného programu
15:30 prohlídka zámku pro zájemce (50 Kč/osoba)
16:00 – 18:00 𝐛𝐞𝐬𝐞𝐝𝐚 𝐬𝐞 𝐙𝐝𝐞𝐧̌𝐤𝐨𝐮 𝐒𝐭𝐚𝐧̌𝐤𝐨𝐯𝐨𝐮
Po skončení: při zájmu možnost další prohlídky zámku
19:00 konec programu pro děti


Kdo je Zdeňka Staňková?

Jsem Zdeňka, mám 3 děti, blog a YouTube kanál DĚTI JSOU TAKY LIDI. Žiju (nejen s dětmi) unschooling, worldschooling, sebeřízené vzdělávání, svobodu, dobrovolnost a vztahy naplněné respektem a úctou.
Kromě toho propaguju informovanost v oblasti práv dětí a rodičů ve vzdělávání (fb skupina Řešení problémů ve škole, stížnosti na učitele a školy) a od roku 2012 jsem se podílela na rozvoji iniciativy SvobodaUčení.cz. Také natáčíme celovečerní dokumentární film Svobodné děti. Miluju svobodu, Pipi Dlouhou punčochu, cestování a zmrzlinu.
Baví mě jezdit po světě a povídat si s lidmi o unschoolingu, sebeřízeném vzdělávání, svobodě, důvěře v děti i v sebe a o cestách, které k tomu všemu vedou a jež se snažím hledat a jít po nich.
Můžu se s vámi podělit o zážitky a zkušenosti ze života matky jednoho čerstvého vysokoškoláka, třináctileté unschoolerky a jednoho batolete. Můžeme si povídat i o 8 letech ve Svobodě učení, o několika rocích práce s dětmi v kroužcích a ve školce, o sedmileté domškolácké střídavce, jednom pokusu o komunitní školu a také třeba o natáčení celovečerního dokumentu o sebeřízeném vzdělávání, na němž se právě podílím.
www.detijsoutakylidi.cz
www.svobodnedeti.cz
www.svobodauceni.cz

Napsáno dne autorem

princezninod